Profiel
Onder de naam The Odd Visual Stuff (TOVS) werk ik als Visual Designer voor uit een lopende opdrachten. Van expositie's tot consult kantoren er is altijd een aspect wat jou onderscheidt van de rest. Door het combineren van strategie, art direction en productie laten we dit op een unieke manier zien!

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in de richting grafisch ontwerpen. Ik ben beschikbaar voor vaste Visual Designer posities en freelance opdrachten.

✌︎
Orphé Tan-A-Kiam

Geleverde diensten zijn onder andere:
Conceptontwikkeling
(digital)branding
Web design
Print design
Ruimtelijk ontwerp
Video editing
Werkwijze
Kennismaking en Offerte
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de eerste ideeën, doelen en tijdschema voor het project. Na dit gesprek stuur ik een debriefing, waarin alle aspecten die we hebben besproken zijn samengevat. 
Bij de debriefing is ook een offerte. Hierin staan de geschatte kosten voor het project*. Omdat elk project een unieke uitdaging is, kan de prijs variëren. De offerte is 14 dagen geldig. Binnen deze tijd kan je afzien van onze samenwerking.
Design/Art direction fase
Waneer de offerte en debriefing zijn goed gekeurd, ontvangt je de eerste factuur voor de aanbetaling (meestal 50% van het totaal bedrag). Na bevestiging van de betaling zal ik het project starten. Als eerst onderzoek ik je bedrijf, product of dienst om er achter te komen wat de onderscheidende factor is.
Van hieruit presenteer ik verschillende schetsen/designs van het project. Hierop kan je feedback geven. Hoeveel feedback rondes er nodig zijn is afhankelijk van de grote van het project. Dit wordt al in de offerte mee berekend*.
Productie
Na de laatste feedback ronde zal ik het ontwerp afronden en de definitieve content (o.a. teksten, foto's, enz) verwerken in het ontwerp. Ook maak of begeleid ik de realisatie van het ontwerp zodat het eindproduct perfect is. Waneer de productie voltooit is ontvangt u de uiteindelijke factuur(en) van het project. Na betaling krijgt u een kopie van alle originele bestanden.
Evaluatie
Waneer het project is afgerond volgt er een evaluatie over het resultaat en onze samenwerking. Hierbij worden kleine wijzigingen en fouten gratis verwerkt. Grote wijzigingen kunnen leiden tot extra kosten *.

*Alles wat niet beschreven is in de debriefing en offerte maar toch gedaan moet worden, wordt gezien als meerwerk. Deze diensten breng ik in rekening gebaseerd op de tijd keer het uurloon (ex btw).
Algemene voorwaarden The Odd Visual Stuff
Voor mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn hieronder te lezen of via deze link te downloaden als PDF.
Back to Top